Utiliteitsbouw: Kindcentrum Urk | Lees meer

U bevind zich in de pagina Registerconstructeur


Registerconstructeur

Bouwtechniek De Boer beschikt over een registerconstructeur. Dit zorgt ervoor dat u als opdrachtgever verzekerd bent van een hoge kwaliteit en deskundigheid. Deze kwaliteit en deskundigheid wordt bewaakt en bevorderd door Het Constructeursregister RC/RO/RT.

Opdrachten worden zorgvuldig en integer behandeld. Dit komt door de grondige kennis en kunde van materialen, mechanica, analysetechnieken, constructiegedrag en uitvoeringstechnieken. Tevens is er aandacht voor de diverse aspecten binnen het plan en worden verschillende bouwsystemen optimaal toegepast. Verder wordt aandacht geschonken aan andere ontwerpdisciplines, duurzaamheid, maakbaarheid en onderhoudbaarheid.

Bovenstaande aspecten zorgen ervoor dat u te maken heeft met een bureau dat kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel heeft staan. De verantwoordelijkheid met betrekking tot de constructieve veiligheid en ontwikkeling in kennis van het vakgebied worden gewaarborgd. Voor u betekent dit dat een opdracht aan hoge kwaliteitseisen en criteria voldoet.

Nieuwbouw visbedrijf Urk

Nieuwbouw Vishandel Ras Urk

Bouw 2-onder-1-kapwoning Urk

Bouw 2-onder-1-kapwoning Arianehof Urk.

Bouw twee 2-onder-1-kapwoningen

Bouw twee 2-onder-1-kapwoningen aan de Willem-Alexanderlaan Urk

Bouw vrijstaande woning

Bouw vrijstaande woning aan de Amaliahof Urk.